مواد لازم برای تهیه کیک | |
آرد سفید | ۲ پیمانه |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۲/۱ پیمانه |
شیر یا آب میوه | ۳/۲ پیمانه |
روغن مایع | ۲/۱ پیمانه |
بکینگ پودر | یک قاشق مرباخوری سرپر |
وانیل شکری | یک قاشق چایخوری |
پودر ژله دلخواه | ۲/۱ بسته |
مواد لازم برای تهیه ژله روی کیک | |
خامه صبحانه | ۱ پاکت |
ژله | ۱ بسته و ۲/۱ بسته |
آب | به مقدار لازم |
طرز تهیه کیک ژله ای
مرحله اول
برای تهیه کیک ژله ای خوشمزه در مرحله اول آرد را الک کنید و بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و ۲ بار دیگر الک کنید تا آرد کاملا یکدست شود، میتوانید مقدار خیلی کم هم نمک اضافه کنید.مرحله دوم
سپس در یک ظرف مناسب تخممرغها را ریخته، وانیل را به آن اضافه کنید و با همزن به مدت ۲ دقیقه خوب بزنید تا تخممرغها از حالت لختگی خارج شوند.مرحله سوم
در حین همزدن، شکر را کمکم به تخم مرغها اضافه کنید و به وسیله همزن ۷ دقیقه مواد را خوب با هم ترکیب کنید تا حجم مواد چند برابر شده و رنگشان کرمی روشن شود.مرحله چهارم
حالا روغن مایع را کمکم اضافه کنید و هم بزنید و بعد از آن شیر را هم روی مواد ریخته و به وسیله همزن خوب با هم مخلوط ترکیب کنید تا مواد یکدست و کشدار شود.مرحله پنجم
در این مرحله آرد و پودر ژله را به طور متناوب و در ۳ مرحله به ترکیب اضافه کنید و در یک جهت همه مواد را با هم مخلوط کنید تا بافت خمیر یکدست و غلیظ شود.مرحله ششم
کف ظرف پیرکس مستطیلی شکل یا قالب را با روغن مایع یا کره چرب کنید بعد کاغذ روغنی را کف ظرف بیاندازید و مواد کیک را روی آن بریزید.مرحله هفتم
حالا قالب کیک را در فر که از ده دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده در طبقه وسط قرار دهید و ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان دهید تا کیک پخته شود.مرحله هشتم
سپس یک سیخ چوبی یا یک چاقو را در کیک فرو کنید اگر مواد خمیر به سیخ نچسبید، کیک آماده است، حالا کیک را از فر دربیاورید و بگذارید تا خنک شود.نکته: کیک نباید آنقدر درون فر بماند که رنگ سطح آن تیره شود، چون کف آن میسوزد.